SOSYAL YAŞAM

SOSYAL YAŞAM

Türkiye’de okumak, kaliteli bir eğitim almak için büyük bir fırsattır ama burada bundan daha da fazlasını bulabilirsiniz. Türkiye gezip görülebilecek bir çok kültürel ve tarihi alanlara sahiptir. Sanatla ilgileniyorsanız, tiyatroya, sinemaya, konserlere, opera, bale ve modern dans gösterilerine gidebilir, değerli sanatçılarımızın heykel, resim ve fotoğraf sergilerini izleyebilir veya festivallere katılabilirsiniz.

Öğrenci Toplulukları

Üniversitede, yaşamınıza renk katacak çeşitli öğrenci topluluklarına katılabilir, kültürel ve sanatsal etkinliklerde rol alabilirsiniz.

Spor Olanakları

Türkiye’de dört mevsim tüm özellikleriyle yaşanır, dolayısıyla yüzmeden sal yarışına, kürek çekmeye ve kayak yapmaya kadar çok çeşitli spor olanakları mevcuttur. Ayrıca, futbol, basketbol, voleybol, tenis, dağ yürüyüşü, okçuluk, karate, yamaç paraşütü, masa tenisi, hentbol, su topu, tekvando ve jogging gibi çok geniş bir yelpazede spor ve eğlence aktivitelerine katılma şansını yakalayabilirsiniz.<-->